‘Belgian Fans’ zoekt redacteurs met een passie voor voetbal

0
laptop redacteurs belgian fans

Schrijf je graag en heb je een passie voor voetbal? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bij Belgian Fans zijn we namelijk op zoek naar redacteurs die willen schrijven voor onze fansites.

Met ons project Belgian Fans willen wij voetbalfans een platform geven waarop ze terecht kunnen voor al het nieuws over hun favoriete voetbalploeg. Op onze fansites vinden ze berichten die onafhankelijk zijn zowel de clubs als andere media. We hebben gemerkt dat veel fans op zoek zijn naar zo’n nieuws en dat niet vinden bij algemene voetbal- of nieuwssites.

Redacteurs voor fansites gezocht!

Daarom besloten wij om een reeks fansites op te richten voor diverse voetbalclubs. Op dit moment hebben wij al fansites opgericht voor Royal Antwerp FC, KAA Gent, KV Mechelen en KRC Genk en binnenkort volgen nog meer websites. Op die fansites is plaats voor nieuws, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, analyses, opinies en veel meer.

Om die websites van nieuwsberichten en artikels te voorzien zijn wij op zoek naar medewerkers die willen meewerken aan ons project.

Wat zoeken we?

  • Vlot kunnen schrijven
  • Een passie hebben voor voetbal
  • Weten wat leeft onder voetbalfans

Wat bieden we?

  • Een vergoeding per artikel
  • Luxe om van thuis uit te werken
  • Vrijheid om zelf te kiezen hoeveel en wanneer je werkt

Iets voor jou? Contacteer ons zo snel mogelijk!

Vertel in je bericht kort iets over jezelf, je motivatie en je ervaring en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Belgian Fans redacteurs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in