‘Belgian Fans’ lanceert vierde voetbalfansite

0
stadion voetbal fansites

De lijst met fansites van ‘Belgian Fans’ blijft uitbreiden. Amper twee maanden na het lanceren van het project kunnen zowel fans van Royal Antwerp FC, KAA Gent, KRC Genk als KV Mechelen bij ons terecht.

BelgianFans.be is opgericht met als doel Belgische sportfans een platform te geven waarop ze samen hun gemeenschappelijke passie kunnen beleven en delen. In het huidige digitale tijdperk willen wij die fans de mogelijkheid geven om de liefde voor hun club te ervaren waar en wanneer ze willen.

Onafhankelijk fansites

Daarom besloten wij om een reeks fansites op te richten voor diverse voetbalclubs. Daarop is plaats voor nieuws, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, analyses, opinies en veel meer. Die berichten komen zowel van onze vaste medewerkers als van fans die iets kwijt willen over hun club. Supporters zijn bij ons vrij om hun mening te geven.

Onze fansites zijn onafhankelijk van zowel de clubs als andere media. Wij merken dat veel supporters nergens terecht kunnen met hun mening of bedenkingen over hun ploeg. Algemene voetbalsites geven geen ruimte aan specifieke opinies of gedetailleerd nieuws en discussies op sociale media bereiken maar een beperkte groep fans.

Antwerp Fans

De eerste website die Belgian Fans lanceerde was gericht op fans van Royal Antwerp FC onder de naam Antwerp Fans. Met https://antwerpfans.be bereiken wij een steeds grotere groep fans van de oudste club van het land.

Daarnaast trekken we ook steeds meer verschillende mensen aan die iets schrijven op de website. Door de trouwe fans van Antwerp FC en de uitstekende resultaten dit jaar is dat ook niet meer dan logisch.Antwerp Fans logo 1200x600

KAA Gent Fans

Kort daarna lanceerde Belgian Fans zijn volgende fansite onder de naam KAA Gent Fans. De lancering van https://kaagentfans.be viel samen met de herlancering van de Buffalo’s onder leiding van de nieuwe coach Jess Thorup.

Ook met KAA Gent Fans bereiken wij iedere week meer fans en die trend hopen we uiteraard ook in de toekomst door te zetten.

KAA Gent Fans 1200x600

KV Mechelen Fans

Een van de recent gelanceerde websites van Belgian Fans richt zich op een club uit Eerste Klasse B. De fans van KV Mechelen bewezen zich de afgelopen weken als een van de trouwste supporterslegioenen van Belgiƫ en verdienen dus ook een fansite.

Bij deze was KV Mechelen Fans geboren. De website https://kvmechelenfans.be is nog maar juist onder het doopvont gehouden, maar belooft nu al om snel een groot publiek aan te spreken.

KV Mechelen Fans 1200x600

Racing Genk Fans

Een reeks fansites zonder een website van de fiere leider in de Jupiler Pro League zou wel heel absurd zijn. Daarom kunnen de supporters van KRC Genk sinds kort ook bij ons terecht.

De fansite van de Limburgse trots kreeg de naam Racing Genk Fans en is sinds kort te bereiken op https://racinggenkfans.be.

Racing Genk Fans 1200x600

Toekomstige fansites?

Deze vier sites zijn uiteraard nog maar het begin voor Belgian Fans. In de nabije toekomst zijn wij van plan om nog meer fansites voor diverse (Belgische) voetbalclubs te lanceren en in een iets verdere toekomst kijken wij zelfs ook naar andere sporten.

Interesse gekregen om mee te werken? Contacteer ons zo snel mogelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in